post@lc.no 23 05 14 70 Man - fre 08-16 | Lørdag/søndag stengt (Benytt vakttelefon)

Tygghet og god stemning kommer med riktig utebelysning

Leithe & Christiansen har lang erfaring i prosjektering og montering av belysning både for privatmarkedet og bedriftsmarkedet. La oss komme med et forslag til ny belysning i deres hjem/bedrift. Montering blir utført på kort varsel.
Vi har et stort utvalg av utelamper og utebelysning, og kommer gjerne hjem til deg på gratis befaring. Vi hjelper deg da med å finne utebelysningen som passer til akkurat din bolig. Vi tilbyr også ulike typer lysstyring – alt fra bryter til dimmer, fjernstyring, bevegelsesstyring, tidsstyring og nattstyring. Du kan være sikker på at vi alltid vil sikrer deg lyskilder og styringssystemer som er energieffektive.
Riktig utebelysning gir både trygghet og ikke minst god stemning. Med noen enkle grep kan vi montere pullerter eller LED-armaturer tilpasset ditt uteområde. Vi kan også ta med oss en lysdesigner om det skulle være snakk om større prosjekter eller montering av helhetlig belysning på en fasade eller rundt en bolig.
Har du hørt om astrour? Det vil si at lyset styres av og på etter solnedgang og soloppgang. Astrouret har en klokke som stiller seg automatisk etter sommer- og vintertid, og er forhåndsprogrammert til tidene for når sola går ned og står opp. Astrouret kan settes opp i stedet for bryteren du har til utelyset i dag eller vi kan montere det i skapet for å styre flere lamper rundt huset.
Kontakt oss i dag så tar vi en gratis og uforpliktende befaring og lager et forslag til ny belysning ute. Send oss e-post på post@lc.no eller ring oss på telefonnummer 23 05 14 70. Du kan også komme innom vårt kontor. Vi holder til sentralt i Oslo på Bryn, Ole Deviks vei 2.

Våre tjenester
Trenger du hjelp/assistanse?
Spør oss om alt innen data, elektronikk og spredenett.
kontakt oss
Ole Deviks vei 2 0666 OSLO Postboks 157 Bryn 0611 OSLO Telefon: 23 05 14 70 E-post: post@lc.no Dokumenter for ansatte
Boligmappe
På boligmappa.no samles dokumentasjon som gir deg og din bolig ekstra trygghet og verdi. Boligmappa er et komplett servicehefte for din bolig.
Boligmappa er gratis og du logger enkelt inn med Bank ID. I Leithe & Christiansen registrerer vi alt arbeid i din boligmappe.