post@lc.no 23 05 14 70 Man - fre 08-16 | Lørdag/søndag stengt (Benytt vakttelefon)

TILSYNSRAPPORT

Har Infratek eller annen kontrollør vært på besøk og kontrollert ditt elektriske anlegg? Vi kan hjelpe deg med å forbedre avvikene som ble avdekket i tilsynsrapporten.
Direktoratet for Byggkvalitet har på sine nettsider utfyllende informasjon om det som er lovpålagt innen tilsyn. Spesifikt om tilsynsrapporten sier loven følgende.

«Tilsynsrapport skal i den grad det er relevant, gi opplysning om:

  • faktiske forhold
  • foretak og ansvar i byggesaken
  • observasjoner
  • bestemmelser, tillatelser mv. som er overtrådt
  • fremlagt dokumentasjon
  • kommunens vurdering av forholdet
  • sanksjoner og andre reaksjoner fra kommunen
  • frist for lukking av avvik

Tilsynsrapporter vil kunne bidra til interne endringsprosesser i foretak med sikte på å oppfylle krav som følger av plan- og bygningslovgivningen.»

For å hjelpe deg med forbedring trenger du kun å sende oss saksnummer fra rapporten du har mottatt sammen med målernummeret til din strømmåler. Du kan også ha disse opplysningene klare når du kontakter oss.
Vi kan hente opp rapporten i vårt system ved hjelp av disse detaljene og gå gjennom den sammen med deg. Ofte klarer vi å gi et prisoverslag pr. telefon eller ved hjelp av litt mer utfyllende opplysninger. Du får tilsendt en ordrebekreftelse og gjør en avtale med en hyggelig montør fra oss som kommer for å utbedre feilene. Kommentarer fra det arbeidet vi har gjort blir meldt inn elektronisk, slik at avvikene kan lukkes.
Ta kontakt i dag – vil hjelper deg gjerne! Send oss e-post på post@lc.no eller ring oss på telefonnummer 23 05 14 70. Du kan også komme innom vårt kontor. Vi holder til sentralt i Oslo på Bryn i Ole Deviks vei 2.

Våre tjenester
Trenger du hjelp/assistanse?
Spør oss om alt innen data, elektronikk og spredenett.
kontakt oss
Ole Deviks vei 2 0666 OSLO Postboks 157 Bryn 0611 OSLO Telefon: 23 05 14 70 E-post: post@lc.no Dokumenter for ansatte
Boligmappe
På boligmappa.no samles dokumentasjon som gir deg og din bolig ekstra trygghet og verdi. Boligmappa er et komplett servicehefte for din bolig.
Boligmappa er gratis og du logger enkelt inn med Bank ID. I Leithe & Christiansen registrerer vi alt arbeid i din boligmappe.