post@lc.no 23 05 14 70 Man - fre 08-16 | Lørdag/søndag stengt (Benytt vakttelefon)

Når du trenger montering av ny belysning inne

Innebelysning kan være så mangt. Det kan for eksempel være montering og tilkobling av ulike lamper som taklamper, lysekroner, skinnesystem, møbelbelysning eller smarthus-belysning. Det kan også være installasjon av ulike typer brytere, som for eksempel dimmere. Uansett om du planlegger oppussing eller om du kun har et enkelt behov for oppgradering av innebelysningen – vi har mulighet til å hjelpe deg med både selve installasjonen og med forslag til ulike løsninger.

Det kan være relativt enkle installasjoner som skal til for å montere ny belysning. Hva med å bytte ut den tradisjonelle lysrørsarmaturen under overskapene på kjøkkenet med noen lekre lavtbyggende LED-lyslister? Eller hva med å montere nye innfelte downlights i eksisterende tak? Les mer spesifikt om downlights her.
Leithe & Christiansen har lang erfaring i prosjektering og montering av belysning både for privatmarkedet og bedriftsmarkedet. La oss komme med et forslag til ny belysning i deres hjem/bedrift.

Kontakt oss i dag så tar vi en gratis og uforpliktende befaring og lager et forslag til ny belysning inne. Send oss e-post på post@lc.no eller ring oss på telefonnummer 23 05 14 70. Du kan også komme innom vårt kontor. Vi holder til sentralt i Oslo på Bryn, Ole Deviks vei 2.

Våre tjenester
Trenger du hjelp/assistanse?
Spør oss om alt innen data, elektronikk og spredenett.
kontakt oss
Ole Deviks vei 2 0666 OSLO Postboks 157 Bryn 0611 OSLO Telefon: 23 05 14 70 E-post: post@lc.no Dokumenter for ansatte
Boligmappe
På boligmappa.no samles dokumentasjon som gir deg og din bolig ekstra trygghet og verdi. Boligmappa er et komplett servicehefte for din bolig.
Boligmappa er gratis og du logger enkelt inn med Bank ID. I Leithe & Christiansen registrerer vi alt arbeid i din boligmappe.