post@lc.no 23 05 14 70 Man - fre 08-16 | Lørdag/søndag stengt (Benytt vakttelefon)

Elektroentreprenør i Oslo

Leithe & Christiansen AS er en autorisert elektroentreprenør med 65 ansatte som ble etablert i 1976 og er 100% privateid. Vi kan tilby våre kunder totalløsninger innenfor svakstrøm og sterkstrøm gjennom prosjektering, installasjon, drift og til et kontinuerlig vedlikehold.
Miljø
Vi ønsker å ta vår del av det felles ansvaret vi har om å ta vare på miljøet. Vi har derfor bestemt at vi skal sertifiseres som Miljøfyrtårn med de retningslinjer og krav som stilles til det. Dette innebærer blant annet at vi i årene fremover skal jobbe målrettet med å minske forbruk og miljøbelastning for både oss selv samt våre leverandører og samarbeidspartnere. Vi legger også økt fokus på miljøvennlige og energieffektive produkter og løsninger for kundene våre.
Miljø
Kompetanse
Kompetanse er et viktig og sentralt satsningsområde i Leithe & Christiansen.
Derfor satser vi både på kontinuerlig kurs- og opplæringsvirksomhet for våre fast ansatte. For å sikre en jevn rekruttering har Leithe & Christiansen til enhver tid mellom 10 og 15 lærlinger og er tilknyttet Oslo Opplæringskontor.
Oslo Opplæringskontor tar seg av all teoretisk opplæring samt oppfølging av læringebok og
Kvalitet Kvalitet
Leithe & Christiansen har utviklet et kvalitetssikringssystem basert på ISO 9002 for å sikre optimal kvalitet i alle oppdrag og prosjekter i samsvar med kundens krav og ønsker. Vårt kvalitetssikringssystem oppfyller dermed de fleste krav fra våre oppdragsgivere og offentlige myndigheter og sikrer at våre leveranser holder en høy standard.
Økonomi Økonomi
Nedenfor ser du vår nåværende kredittrating fra Soliditet. Denne ratingen oppdateres daglig. For spørsmål om økonomi, kontakt daglig leder Rune Christiansen på tlf. 23051470
Økonomi
Vår visjon
Vår visjon er å skape en sunn forretning med fokus på økonomisk vekst, resultater, medarbeidere, kunder og leverandører med kompetanse og læring som drivende elementer.
Vi har god bransjekunnskap og kvalitetservice som sikrer høy standard på alt arbeid.
Vi tilbyr tjenester som sikrer økonomiske fordeler for både private og næringsdrivende.
Vi kan garantere trygghet for kunder gjennom våre ulike bransjerelaterte sertifiseringer.
Vi har kontinuerlig opplæring og oppdatering av kompetanse til ansatte og lærlinger.
Vi streber mot ansvarliggjøring av leverandører og eget firma gjennom miljøfokusert samarbeid.
Rekruttering
Leithe & Christiansen har et kontinuerlig behov for nye medarbeidere for å tilfredstille etterspørselen i markedet, dette gjelder særlig elektrikere, telekommunikasjonsmontører og lærlinger.
Ønsker du deg en sikker jobb i et firma i vekst som vektlegger kompetanse og læring, ta kontakt på tlf. 23 05 14 70 eller send en e-post til : post@lc.no
Trenger du hjelp/assistanse?
Spør oss om alt innen data, elektronikk og spredenett.
kontakt oss
Ole Deviks vei 2 0666 OSLO Postboks 157 Bryn 0611 OSLO Telefon: 23 05 14 70 E-post: post@lc.no Dokumenter for ansatte
Boligmappe
På boligmappa.no samles dokumentasjon som gir deg og din bolig ekstra trygghet og verdi. Boligmappa er et komplett servicehefte for din bolig.
Boligmappa er gratis og du logger enkelt inn med Bank ID. I Leithe & Christiansen registrerer vi alt arbeid i din boligmappe.