Privat

La oss lette hverdagen i hjemmet ditt

Vi kan automatisere huset ditt slik at du får mer komfort. Planlegging av komfortabel, sikker og økonomisk elbruk er viktig for å få en funksjonell bolig for morgendagens behov. Vi leverer både enkle og avanserte styringssystemer, både trådløse og kabelbaserte. Du trenger ikke å investere i alt på en gang. Vi hjelper deg å velge et system som kan bygges ut etter behov. Hva med å starte med enkel styring av lys eller downlights i noen rom? De fleste styringssystemer kan håndteres fra smarttelefon. Kontakt oss for å få informasjon om hvordan dette kan gjøres.

Overspenningsvern (lynvern)

Vi leverer overspenningsvern.
I nye installasjoner i dag er det et krav at det skal monteres overspenningsvern.
Slik har det dessverre ikke vært alltid og veldig mange boliger er uten overspenningsvern.
For optimal sikkerhet anbefaler vi at det monteres et såkalt mellomvern i sikringsskapet og i tillegg et finvern ved utsatte komponenter som PC, TV, stereoanlegg eller hvitevarer.
Mellomvernet er fast montert og må monteres av oss.
Finvernet leveres enten som et pluggbart vern som man setter i stikkontakten selv eller som en liten enhet som vi kan skjule inne i veggen bak stikkontakten ved skjult installasjon eller i en liten boks ved siden av stikkontakten.
Ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud.
Forutsatt nok plass i sikringsskapet koster montering av et mellomvern ca. kr. 2.950,-
Priseksempelet gjelder Oslo øst. Ved installasjon andre steder i Oslo blir det noen kroner ekstra på grunn av tidsforbruk ved kjøring til/fra.

Varme

Effektiviser energibruken i boligen. Det er styring av innetemperatur som gir den store ENØK gevinsten. Installer en styringsenhet som kan forhåndsprogrammere temperaturen i de ulike rom, og i de tidspunkt du måtte ønske. Vi har lang erfaring i å installerer ENØK-systemer som for eksempel kan styre tradisjonelle panelovner via trådløse mottakere. Det trenger ikke å være mange ovner i drift før det lønner seg å investere i et ENØK-system. Sentralen kan også benyttes til å styre andre deler av det elektriske anlegget som for eksempel motorvarmeren eller utelyset.

LC_1470

Nyinstallasjoner/-rehabilitering

Dine meninger og ønsker – vår utfordring. Våre medarbeidere setter sin ære i å utføre et kvalitetsmessig arbeid ute hos våre kunder. Allsidighet er vår styrke. Leithe & Christiansen AS er medlem i Nelfo og følger alle bransjens lover og regler. Det skrives mye om samsvarserklæring og dokumentasjon i media og det er spesielt useriøse aktører som spekulerer i å utelate disse papirene. Les her om dette og hvordan vårt system fungerer. Vi har kapasitet til å foreta de fleste jobber både når det gjelder nye installasjoner og rehabilitering. Vi har spesielt mye erfaring med rehabilitering av kjøkken og kommer gjerne på en kostnadsfri befaring for å gi et uforpliktende pristilbud. Vi benytter Handyman systemet for alle våre servicemontører. Timer og dokumentasjon fylles ut på plassen og våre kunder får dette tilsendt sammen med fakturaen pr. epost eller pr. post.

Alarm

97 % av alle innbrudd skjer i boliger uten alarm. Innbruddsalarm kan spare deg for fortvilelse og tap av store verdier. Vi installerer et spesialtilpasset alarmanlegg som trygger dine verdier og gjør at du kan være sikker på at boligen er beskyttet mot uvelkomne enten du er hjemme eller borte. Vi kan også tilby tilknytning mot NorAlarm sin FG godkjente vaktsentral.

logoNORALARM

Leithe & Christiansen AS Ole Deviks vei 2, 0666 Oslo Postboks 157 Bryn, 0611 Oslo Org. Nr. NO919513845MVA  24t vakt: 932 37 650 Telefon: 23 05 14 70 Faks: 23 05 14 71 E-post: post@lc.no

Kontaktskjema