post@lc.no 23 05 14 70 Man - fre 08-16 | Lørdag/søndag stengt (Benytt vakttelefon)

Essensiell forbrukerinformasjon om NELFO – Se merket – føl trygghet!

NELFO er en av medlemsorganisasjonene i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), som er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. NELFO er en landsforening som organiserer elektro-, ekom- og heisbedriftene og systemintegratorene i landet, og Leithe & Christiansen er stolt medlem.
Eier og bruker er ansvarlig for den elektriske installasjonen og det elektriske utstyret i egen bolig, men det er lovpålagt at all elektrisk installasjon skal utføres av en godkjent elektroinstallatør (bortsett fra enkelte ting du har lov å gjøre selv).For å utføre arbeid på ekomnett kreves autorisasjon fra Post- og Teletilsynet, men i egen bolig/leilighet kan en selv utvide tele/datanett etter grensesnittet dersom en har kompetanse til det. Bruker du en NELFO-merket installatør får du ikke bare høy kvalitet på utført arbeid, du får også økt merverdi i form av bedre økonomi, komfort og bo-kvalitet.
Samsvarserklæring og dokumentasjon er to viktige elementer. Det er lovpålagt å utstede en erklæring om at nye installasjoner og endringer av bestående installasjoner er utført i samsvar med forskriftenes minimumskrav. Hensikten med dette er at kunden skal få en skriftlig garanti om at installasjonen er prøvet og kontrollert for å sikre at denne tilfredsstiller forskriftenes krav. Hos Leithe & Christiansen utsteder vi alltid samsvarserklæring for jobbene vi utfører. For privatkunder laster vi også opp all dokumentasjon som risikovurdering, sluttkontroll, samsvarserklæring og annen anleggsdokumentasjon på Boligmappa.no.
Hafslund har laget en egen side om samsvarserklæring og dokumentasjon som kan være nyttig å sette seg inn i. NELFO tilbyr også en meget nyttig samleside for forbrukerinformasjon. Se også vårt tilbud på Elsjekk/Internkontroll.

Hvis det er noe du lurer på om strøm og el-sikkerhet, spør oss! Du kan sende oss e-post på post@lc.no eller ringe oss på telefonnummer 23 05 14 70. Du kan også komme innom vårt kontor. Vi holder til sentralt i Oslo på Bryn, Ole Deviks vei 2.

Våre tjenester
Trenger du hjelp/assistanse?
Spør oss om alt innen data, elektronikk og spredenett.
kontakt oss
Ole Deviks vei 2 0666 OSLO Postboks 157 Bryn 0611 OSLO Telefon: 23 05 14 70 E-post: post@lc.no Dokumenter for ansatte
Boligmappe
På boligmappa.no samles dokumentasjon som gir deg og din bolig ekstra trygghet og verdi. Boligmappa er et komplett servicehefte for din bolig.
Boligmappa er gratis og du logger enkelt inn med Bank ID. I Leithe & Christiansen registrerer vi alt arbeid i din boligmappe.