post@lc.no 23 05 14 70 Man - fre 08-16 | Lørdag/søndag stengt (Benytt vakttelefon)

Det riktige valget av elektriker for deg

Leithe & Christiansen AS ble etablert i 1976 og har med det over 40 års bransjeerfaring. Med oss på laget har vi 65 dedikerte og profesjonelle ansatte som til daglig jobber med å sikre våre kunder totalløsninger for svakstrøm og sterkstrøm. Om du er på utkikk etter en erfaren og autorisert elektroentreprenør har du med andre ord kommet til riktig sted.
Vi kan tilby følgende elektrikertjenester:

  • Sterkstrøminstallasjoner
  • Svakstrøminstallasjoner
  • Skifte av sikringsskap
  • Elektroinstallasjoner til alle type bygg
  • Termografi
  • El-Sjekk
  • Utbedring av feil i tilsynsrapporter fra Infratek

Alt arbeid vi utfører for deg dokumenterer vi og laster opp på www.boligmappa.no. På den måten har du alt papirarbeidet trygt og enkelt lagret. Dette er viktige papir ved for eksempel salg av eiendom, da det ofte er spørsmål rundt det elektriske anlegget. Leithe & Christiansen AS har kunnskap og kompetanse som gir deg trygghet og økt sikkerhet. Både om dagens regler og forskrifter, men også om fremtidens krav og muligheter.

Vi har også en tilgjengelig elektrikervakt som kan rykke ut uansett når på døgnet et uhell skulle oppstå. Ring oss på 93 23 76 50.
Vi hører gjerne fra deg om du skulle ha spørsmål eller ønske om å bestille noen av våre tjenester. Våre ansatte står klare til å besvare alt du måtte lure på, og det er flere måter du kan nå oss på. For generelle spørsmål, send oss e-post på post@lc.no eller ring oss på telefonnummer 23 05 14 70. Du kan også komme innom vårt kontor. Vi holder til sentralt i Oslo på Bryn, Ole Deviks vei 2.

Våre tjenester
Trenger du hjelp/assistanse?
Spør oss om alt innen data, elektronikk og spredenett.
kontakt oss
Ole Deviks vei 2 0666 OSLO Postboks 157 Bryn 0611 OSLO Telefon: 23 05 14 70 E-post: post@lc.no Dokumenter for ansatte
Boligmappe
På boligmappa.no samles dokumentasjon som gir deg og din bolig ekstra trygghet og verdi. Boligmappa er et komplett servicehefte for din bolig.
Boligmappa er gratis og du logger enkelt inn med Bank ID. I Leithe & Christiansen registrerer vi alt arbeid i din boligmappe.