post@lc.no 23 05 14 70 Man - fre 08-16 | Lørdag/søndag stengt (Benytt vakttelefon)

Montering og prosjektering av downlights

Mange blander mellom downlights og spotlights, og det er ikke rart. Begge typer er tak-belysning, men det er noen essensielle forskjeller. Spotlight er en form for belysning hvor det er en smal lysstråle som, slik som navnet tilsier, peker mot et punkt. Spotlights er synlige og gjerne en del av interiørdesignet. Downlights, på den andre siden, er mer skjult og det finnes ulike former for lysspredning. Som navnet sier er det gjerne lysstråle ovenifra og ned.
Å få installert downlights i din bolig eller i dine bedriftslokaler kan være en relativt enkel installasjon.Hva med å bytte ut den gode gamle lyslisten med lysrør på kjøkkenet med en lekker lyslist med innebyggede LED-downlights? Her er noen fordeler:

  • Lyset vil bli tilsvarende som å montere enkeltstående spotlights, men en list er mye raskere å montere og du har alt i en komponent
  • Levetiden garanterer vi til minst 50.000 timer
  • Lyslisten kan dimmes og lyset er av samme farge som en halogen downlight

Med vanlige LED downlights behøves opp til ca. 20 cm plass men det finnes også flere typer som krever mindre plass.
I private boliger monterer vi nesten utelukkende LED downlights per 2014. Dette av den enkle grunn at fordelene med LED er store sammenliknet med 12V og 230V downlights. Ofte gir strømforbruket alene en besparelse som i prinsippet nedbetaler hele installasjonen på mye kortere tid enn man skulle tro. En tradisjonell downlight trekker 35-50W eller mer, mens en LED downlight sjelden trekker mer enn 10W.
Ta kontakt i dag for å få installert downlights. Send oss e-post på post@lc.no eller ring oss på telefonnummer 23 05 14 70. Du kan også komme innom vårt kontor. Vi holder til sentralt i Oslo på Bryn, Ole Deviks vei 2.

Våre tjenester
Trenger du hjelp/assistanse?
Spør oss om alt innen data, elektronikk og spredenett.
kontakt oss