post@lc.no 23 05 14 70 Man - fre 08-16 | Lørdag/søndag stengt (Benytt vakttelefon)

Bruk Leithe & Christiansen A/S for å sikre et godt planlagt datanettverk

Et godt planlagt datanettverk gir alle brukere tilgang til felles ressurser, uavhengig av plassering. Det gir brukere og IT-ansvarlig en enklere og sikrere bruk av datautstyret, i tillegg til bedre og mer effektiv kommunikasjon mellom brukere på nettet. Det er her fiberoptikk kommer inn i bildet.
Fiberoptikk er et område under stadig utvikling. Fiberløsningens klare fordeler fremfor konvensjonell kobberkabling har ført til at dette blir mer og mer vanlig i nye og eksisterende bygg. Hvorfor velge fiberkabel? Noen av de helt klare fordelene er at:

  • Fiberkabler er elektrisk isolerende
  • Fiberkabler har liten diameter og lav vekt
  • Fiberkabler har liten demping
  • Fiberkabler er sikre
  • Fiberkabler sørger for ekstremt rask kommunikasjon

Leithe & Christiansen A/S har terminert mer enn 30.000 fiberpunkter i forskjellige bygg. Vi har også det beste utstyret på markedet tilgjengelig for både feilsøking (også OTDR) og reparasjon av fiberkabler. Vi leverer både skjermet og uskjermet spredenett cat. 5/6/7, i tillegg til å sertifisere nye og eksisterende anlegg. Vi kan også levere forskjellige typer nettverksutstyr og tråløse nettverk.

Trenger du hjelp/assistanse? Spør oss om alt innen data, elektronikk og spredenett.
Send oss e-post på post@lc.no eller ring oss på telefonnummer 23 05 14 70. Du kan også komme innom vårt kontor. Vi holder til sentralt i Oslo på Bryn i Ole Deviks vei 2.

Våre tjenester
Trenger du hjelp/assistanse?
Spør oss om alt innen data, elektronikk og spredenett.
kontakt oss