post@lc.no 23 05 14 70 Man - fre 08-16 | Lørdag/søndag stengt (Benytt vakttelefon)

Bruk Leithe & Christiansen A/S for å sikre et godt planlagt datanettverk

Et godt planlagt datanettverk gir alle brukere tilgang til felles ressurser, uavhengig av plassering. Det gir brukere og IT-ansvarlig en enklere og sikrere bruk av datautstyret, i tillegg til bedre og mer effektiv kommunikasjon mellom brukere på nettet. Det er her fiberoptikk kommer inn i bildet.
Fiberoptikk er et område under stadig utvikling. Fiberløsningens klare fordeler fremfor konvensjonell kobberkabling har ført til at dette blir mer og mer vanlig i nye og eksisterende bygg. Hvorfor velge fiberkabel? Noen av de helt klare fordelene er at:

  • Fiberkabler er elektrisk isolerende
  • Fiberkabler har liten diameter og lav vekt
  • Fiberkabler har liten demping
  • Fiberkabler er sikre
  • Fiberkabler sørger for ekstremt rask kommunikasjon

Leithe & Christiansen A/S har terminert mer enn 30.000 fiberpunkter i forskjellige bygg. Vi har også det beste utstyret på markedet tilgjengelig for både feilsøking (også OTDR) og reparasjon av fiberkabler. Vi leverer både skjermet og uskjermet spredenett cat. 5/6/7, i tillegg til å sertifisere nye og eksisterende anlegg. Vi kan også levere forskjellige typer nettverksutstyr og tråløse nettverk.

Trenger du hjelp/assistanse? Spør oss om alt innen data, elektronikk og spredenett.
Send oss e-post på post@lc.no eller ring oss på telefonnummer 23 05 14 70. Du kan også komme innom vårt kontor. Vi holder til sentralt i Oslo på Bryn i Ole Deviks vei 2.

Våre tjenester
Trenger du hjelp/assistanse?
Spør oss om alt innen data, elektronikk og spredenett.
kontakt oss
Ole Deviks vei 2 0666 OSLO Postboks 157 Bryn 0611 OSLO Telefon: 23 05 14 70 E-post: post@lc.no Dokumenter for ansatte
Boligmappe
På boligmappa.no samles dokumentasjon som gir deg og din bolig ekstra trygghet og verdi. Boligmappa er et komplett servicehefte for din bolig.
Boligmappa er gratis og du logger enkelt inn med Bank ID. I Leithe & Christiansen registrerer vi alt arbeid i din boligmappe.