post@lc.no 23 05 14 70 Man - fre 08-16 | Lørdag/søndag stengt (Benytt vakttelefon)

BYTTE AV SIKRINGSSKAP

Ditt sikringsskap – hjertet i el-anlegget

Sikringsskapet ditt er selve hjertet i el-anlegget i boligen din, og det er derfor ekstra viktig at det alltid er i god orden. Sikringenes funksjon er å hindre overbelastning på boligens elektriske anlegg, og det vil med andre ord være en god investering å ta en skikkelig gjennomgang av sikringsskapet en gang i blant.
Defekte eller gamle sikringer kan i verste fall føre til brann, og mange gamle sikringsskap er underdimensjonerte. Moderne familier bruker langt mer strøm og belaster det elektriske anlegget mer enn sikringsskapet er beregnet for. Sjekk derfor at ditt sikringsskap er riktig dimensjonert.
Et sikringsskap rommer samtidig mer enn bare sikringer. I moderne sikringsskap finner man i tillegg til hovedsikringer og sikringer for hver enkelt kurs ofte også jordfeilbryter og overspenningsvern. Strømmåleren fra e-verket er også som regel montert i sikringsskapet.
Merk at fra juli 2011 ble det påbudt med overspenningsvern i alle nye installasjoner og at alt arbeid som skal gjøres i sikringsskapet må gjøres av godkjent elektriker. Overspenningsvernet skal beskytte apparater og utstyr koblet til det elektriske anlegget mot skader ved blant annet lynnedslag. Det anbefales å ettermontere overspenningsvern også i eldre anlegg. For å lese mer om lynvern, klikk her.
Ta kontakt med oss i dag for å bestille en gjennomgang av ditt sikringsskap. Send oss e-post på post@lc.no eller ring oss på telefonnummer 23 05 14 70. Du kan også komme innom vårt kontor. Vi holder til sentralt i Oslo på Bryn, Ole Deviks vei 2.

Våre tjenester
Trenger du hjelp/assistanse?
Spør oss om alt innen data, elektronikk og spredenett.
kontakt oss
Ole Deviks vei 2 0666 OSLO Postboks 157 Bryn 0611 OSLO Telefon: 23 05 14 70 E-post: post@lc.no Dokumenter for ansatte
Boligmappe
På boligmappa.no samles dokumentasjon som gir deg og din bolig ekstra trygghet og verdi. Boligmappa er et komplett servicehefte for din bolig.
Boligmappa er gratis og du logger enkelt inn med Bank ID. I Leithe & Christiansen registrerer vi alt arbeid i din boligmappe.