post@lc.no 23 05 14 70 Man - fre 08-16 | Lørdag/søndag stengt (Benytt vakttelefon)

Elektroentreprenør til hjemmet

La oss gjøre hverdagen din enklere og tryggere

Planlegging av komfortabel, sikker og økonomisk el-bruk er viktig for å få en funksjonell bolig for morgendagens behov. Vi leverer både enkle og avanserte styringssystemer som er trådløse eller kabelbaserte. Du trenger ikke å investere i alt på en gang. Vi hjelper deg å velge et system som kan bygges ut etter behov. Hva med å starte med enkel styring av lys eller downlights i noen rom? De fleste styringssystemer kan håndteres fra smarttelefon.

Andre tiltak vi kan ordne er blant annet:

Lynvern/Overspenningsvern

I nye installasjoner i dag er det et krav at det skal monteres overspenningsvern. Slik har det dessverre ikke alltid vært, og veldig mange boliger er uten overspenningsvern. For optimal sikkerhet anbefaler vi at det monteres et såkalt mellomvern i sikringsskapet og et finvern ved utsatte komponenter som PC, TV, stereoanlegg eller hvitevarer. Les mer om lynvern her.

Varme

Installer en styringsenhet som kan forhåndsprogrammere temperaturen i de ulike rom, og til de tidspunkt du måtte ønske. Vi har lang erfaring med å installerer ENØK-systemer, som for eksempel kan styre tradisjonelle panelovner via trådløse mottakere. Det trenger ikke å være mange ovner i drift før det lønner seg å investere i et ENØK-system. Sentralen kan også benyttes til å styre andre deler av det elektriske anlegget, som for eksempel motorvarmeren eller utelyset.

Nyinstallasjoner og rehabilitering

Vi har kapasitet til å foreta de fleste jobber både når det gjelder nye installasjoner og rehabilitering. Vi har spesielt lang erfaring med rehabilitering av kjøkken og kommer gjerne på en kostnadsfri befaring for å gi et uforpliktende pristilbud. Vi benytter  Handyman systemet for alle våre servicemontører. Timer og dokumentasjon fylles ut på plassen og våre kunder får dette tilsendt sammen med fakturaen på e-post eller i posten.

Alarm

97 % av alle innbrudd skjer i boliger uten alarm. Innbruddsalarm kan spare deg for fortvilelse og tap av store verdier. Vi installerer et spesialtilpasset alarmanlegg som trygger dine verdier og gjør at du kan være sikker på at boligen er beskyttet mot uvelkomne enten du er hjemme eller borte. Vi kan også tilby tilknytning mot NorAlarm sin FG godkjente vaktsentral.

Dine meninger og ønsker – vår utfordring. Våre medarbeidere forplikter seg til å utføre arbeid av høy kvalitet hos alle våre kunder. Leithe & Christiansen AS er medlem i Nelfo og følger alle bransjens lover og regler.
Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg og din bolig. Send oss e-post på post@lc.no eller ring oss på telefonnummer 23 05 14 70. Du kan også komme innom vårt kontor. Vi holder til sentralt i Oslo på Bryn, Ole Deviks vei 2.

Ole Deviks vei 2 0666 OSLO Postboks 157 Bryn 0611 OSLO Telefon: 23 05 14 70 E-post: post@lc.no Dokumenter for ansatte
Boligmappe
På boligmappa.no samles dokumentasjon som gir deg og din bolig ekstra trygghet og verdi. Boligmappa er et komplett servicehefte for din bolig.
Boligmappa er gratis og du logger enkelt inn med Bank ID. I Leithe & Christiansen registrerer vi alt arbeid i din boligmappe.